Aperitius- vegà-vegetarià-Daus de síndria amb salsa de mango picant

 

 Aperitius

Daus de síndria amb salsa de mango picant

Ingredients:

Una ceba morada petita, tallada a brunosa petita.

2 mangos que estiguin en el seu punt, tallat a dauets.

Un pebrot verd del tipus italià, tallat igual que la ceba.

Dues cullerades de julivert i cilantre fresc.

Una culleradeta de comí en pols, tres bitxos frescos tallats molt petits, sal.

El suc d’una taronja i d’una llimona.

Oli d’oliva. Culleretes d’aperitiu per servir.

Tallem la síndria a daus, reservem en fresc.

En un bol barregem tots els ingredients, la ceba, els mangos, pebrot, les herbes, el comí, la sal, els bitxos, i els suc dels cítrics. Deixem reposar una mitja hora, a fi que s’amalgamen tots els sabors.

En una cullera d’aperitiu posem un dau de síndria i a sobre una mica de la salsa de mango.

Com a opcional podem acabar la presentació amb un encenall de pernil d’ànec, o mitja anxova.

Anuncis