Desmuntant receptes clàssiques a SPSP

Desmuntant receptes

Arròs negre amb sèpia i llagostins:

En lloc d’arròs utilitzem sèmola d’arròs, cuita amb el mateix fumet de l’arròs, la sèpia i els llagostins s’han fet a banda,  el color verd, el dona un puré de pèsols triturat amb una mica de mantega.

La cassola de conill:

Fem la cassola de manera tradicional, en aquest cas, hem desossat els peus, i hem tret la closca del caragol, el conill també desossat i tallat.

La salsa l’hem reduït, i hem fet un sabaió amb nata reduïda i rovell d’ou amb all i julivert.

Arròs amb llet:

En lloc d’utilitzar el gra d’arròs, utilitzem, sèmola d’arròs o farina d’arròs, acabem amb un suc de cítrics com en aquest cas és la mandarina, però es pot fer amb qualsevol altra. El suc l’hem texturitzat amb una mica de xantana, que és un espassant natural.