Receptes de cuina

Aquest espai trobareu receptes de cuina realitzades per mi, algunes seran molt clásiques i d’altres mes agosarades. Un consell  que us poc donar és que les receptes que podeu trobar en els llibres així com en aquest bloc no us han de preocupar; ja que si no trobeu els ingredients o en  falta algun d’ells no passa res. En el fons, el més important de tot es que agafeu el concepte de la recepta i que després jugueu amb llibertat imaginació.

Captant l’ essència de la recepta en podeu fer d’altres donant-li un nou toc personal. Una detall important a tenir en compte quan es cuina es tenir present que allò que s’està duent a terme té una finalitat molt clara: és donar un instant de satisfacció.

Quan cuino per vosaltres, bé siguin amics o familiars o amb el meu cas, persones que son més amics que clients i per això quan faig una recpta  molt sovint penso en tots ells i dels seus gustos a l’hora de fer o idear un plat i d’altres persones d’arreu del món que passen o han passat per la meua taula. Sempre he intentat adequar els plats als gustos de cada país d’origen d’allà on venen. Tot això implica un coneixement d’altres cultures gastronòmiques que ens enriqueixen a tots nosaltres.

Cuinar amb COR I ÀNIMA aquest és el secret d’una recepta.

En quant als ingredients que farem servir son en principi els que tenim mes aprop aquì a Catalunya com d’altres mes llunyans d’arreu del territori o d’altres paisos d’ultramar o del Orient, siguin quins siguin trobarem un perfecte eqilibri entre tots ells a mes d’uns sabors a vegades coneguts i d’altres de nous per als nostres paladar, però de ben segur que no us deixaran pas ben indiferents.